per pagina
per pagina

Bijtringen

Lalieloe heeft in haar Collectie 3 verschillende soorten Bijtringen; Bijtring Chill, Bijtring Double en de Bijtring met houten bijtfiguur. Alle 3 hebben ze hun eigen unieke eigenschappen.

De Bijtring Chill is vooral heel handig voor de allerkleinsten. Door de 12 mm kralen is de Bijtring Chill makkelijk vast te houden en op te tillen door kleine handjes. Een extra coole functie van deze bijtring is dat je hem een paar uur in de koelkast (niet in de diepvries!) kan bewaren om vervolgens te gebruiken ter verkoeling bij doorkomende tandjes.

De Bijtring Double is een dubbele bijtring die eveneens kan gebruikt worden ter verkoeling bij tandjesleed. Deze bijtring is gemaakt van 15 mm kralen en goed voor uren knabbel en speelplezier.

De Bijtring met houten Bijtfiguur is gemaakt van 15 mm kralen met daaraan een houten Bijtfiguur gemaakt van zacht geschuurd beukenhout. De zachte siliconen kralen voelen prettig in de mond en zorgen voor een zachte druk op het tandvlees dat ook voor verlichting kan zorgen bij doorkomende tandjes. Het zacht geschuurde beukenhouten Bijtfiguur is juist wat harder en geeft wat meer druk op het tandvlees. De afwisseling vinden veel kindjes heel prettig. 

Veiligheid

Onze gecertificeerde producten van zijn gemaakt van siliconen die 100% vrij zijn van BPA en andere schadelijke stoffen. Het zijn handgemaakte producten die kleine kralen bevatten die verstikking kunnen veroorzaken. Houdt je daarom altijd aan de veiligheidsregels:

  • Laat je kindje een bijtring alleen gebruiken onder toezicht
  • Controleer regelmatig op slijtage, beschadigingen en loszittende onderdelen, is dit het geval dan mag de bijtring niet meer gebruikt worden

LaLieLoe is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten.

Bijtringen die volledig gemaakt zijn van siliconen kunnen met een sopje gereinigd worden. Spoel ze daarna goed af met water en laat drogen. Een bijtring met houten bijtfiguur kan gereinigd worden met een vochtige doek. Het is niet verstandig een houten bijtfiguur onder de kraan of in een sopje te reinigen omdat het hout gaat “werken” en hierdoor kan gaan splijten.

© 2020 - 2022 Lalieloe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel